Hello – Marianne



Navn:
Marianne Theodorsen


Alder:
27


Bosted:
Oslo


Beskriv deg selv med fem ord:
distré, nysgjerrig, svak for fristelser. Fem ord..





Hva gjør du?
Assisterende butikksjef på KOMA og blogger på http://marianne.carousel.no

Hva er du opptatt av?
Mote, kunst, foto, film og alt som gjør livet bra! Alt som gjør meg glad og inspirerer får et stort pluss i boka mi.

Hvilke nettsider sjekker du først når du slår på dataen?
Jeg sjekker mail, facebook, nyhetene og bloggen. Er jeg heldig ligger det 250 nye kommentarer på bloggen om hvordan jeg kan få Viagra i en fei, eller hvordan jeg kan gå ned 30 kilo på en uke. Loves it!

Hvilke magasiner/aviser/blader leser du?
Av norske motemagasinermagasiner leser jeg Costume og Elle, rett og slett fordi jeg synes de er de eneste som holder en viss standard. Ellers går det i Illustrert Vitenskap, Cover, Eurowoman, I-D, V-magazine +++. Jeg er egentlig ganske altetende så lenge bladet ikke heter Cosmopolitan.

Hvem/hva blir du inspirert av?
Jeg kan bli inspirert av hva som helst og hvem som helst, hvor som helst. Det kan være like inspirerende med en stakkarslig due som med en fantastisk flott person. I bunn og grunn handler det bare om følselsen inspirasjonsobjektet gir deg.





Hva betyr klær og mote for deg?
Mote er min største interesse, og det jeg lever og ånder for, så det er nok ganske høyt over gjennomsnittet viktig skulle jeg tro. Når jeg tenker meg om bruker jeg nok 80% av tiden min på noe som er relatert til mote, men nå er det jo også jobben min. Jeg har alltid vært opptatt av hvilke klær jeg har på meg, men ikke nødvendigvis hva som er riktig. Jeg husker godt den julaftenen mamma fortvilet prøvde å få meg inn i en ny kjole, mens jeg insisterte på Turtlesjoggedrakt. Oh the sweet taste of victory.. (p.s. Det var bilde av Donatello på joggedressen...hvordan kunne jeg IKKE ha gått med den på julaften??!?)

Hvor kjøper du klærne dine selv?
Det blir nok mest klær fra KOMA, ettersom jeg jobber der. H&M, Zara, Acne, Voga, Fretex og nettshopping bidrar til resten av garderoben. Jeg er egentlig ikke så nøye med hvor ting kommer fra så lenge de er fine.


Hva er favoritten i garderoben din?
Det forandrer seg konstant, men akkurat nå er det den nye veska mi fra Alexander Wang. Jeg er en sucker for fine vesker, og går gjerne blakk i ukesvis om det må til..


På en skala fra 1 til 10, hvor flinke er nordmenn til å kle seg?
Jeg sier 5. Det er mange fine folk, men dobbelt så mange kjedelige folk som drar ned gjennomsnittet. Det er så mange som er prikk like.. SNOOOORK! Den dagen folk slutter å bruke hudfargede strømpebukser skal jeg gå opp et hakk på skalaen.


Hvem er Norges best kledde, og hvorfor?
Jeg synes det er vanskelig å nevne bare en person, dessuten er det alltid de samme som blir nevnt. Vennene mine er flinke til å kle seg, og inspirerer meg ofte, det samme gjelder for folk jeg ser på gata.


Hvorfor tror du mote har fått økt oppmerksomhet i Norge de siste årene?
Folk har vel skjønt at det ligger mye penger i mote, derav nye butikker, magasiner, merker, blogger og generelt sett økt fokus. Dette har vært med på å gjøre det mer tilgjengelig for hvermansen antar jeg. Mote er ikke lenger noe som er forbeholdt de spesielt interesserte, og selv om alle interesserer seg i varierende grad, har nok de fleste et forhold til mote på en eller annen måte.





Hva tror du blir det neste store?
Positivitet!!


Hvilken musikk hører du på akkurat nå?
The Whip.


Hvor går du ut?
Fisk & Vilt, Mono, Internasjonalen, Robinet, Blå, Garage.. Jeg savner Spasibar. Og hvorfor er det ingen som lager et utested av den typen Prince hadde i filmene sine på åttitallet??


Anbefal en bok?
"The Historian" av Elizabeth Kostova. Jeg er så dårlig på å anmelde bøker, så jeg sier bare: Dracula with a twist. Mmmmmhmmmm...




Hva er ditt skjulte talent?
Jeg kan se en hel sesong av en dvd-serie på én søndag. Rekorden er 15 timer med "Six Feet Under" i strekk. Usunt, men herlig.


Hva provoserer deg?
Kjipe og uhøflige mennesker, som det dessverre er alt for mange av. Har dere ikke lest Kardemommeloven liksom? Jeg blir sjelden sinna på fremmede mennesker, men jeg havna i slåsskamp med en som prøvde å snike i dokøen en gang. Jeg hadde stått i kø i ovet tjue minutter og så kom det en liten jyplig med oppbretta skjortekrave og skulle snike?? Ikke faen! La meg få si at han slo mer enn meg..jeg prøvde egentlig bare å knuffe litt manerer inn i han.


Hvis du skulle stilt deg selv et spørsmål, hva hadde det vært?
Hva gleder du deg til?? Og da er svaret mitt: SOMMER!




(Photos: Oslonights.no + Ingrid Pop + private)

6 kommentarer:

Julianne sa...

fantastisk kul jente!!:)

alouette! sa...

elsker jenter som er opptatt av mote og som er med i gamet, men som ikke blir oppblåste og arrogante. Hun virker utrolig jordnær og sympatisk må jeg si. Men allikevell, herregud for en stil. elsker bloggen. Heia heia!

Anonym sa...

Marianne virker som en veldig bra jente. Liker blogget meget godt.

ElecTrond sa...

men er hu noe god i senga a?

tobben sa...

likbar og passe jovial! Fint innlegg!

Anonym sa...

Jeg digger kule damer som tørr spandere et smil!