Spellemannsprisen pt.1 | Spektrum + Continental | Saturday



























13 kommentarer:

Anonym sa...

oyoyoy, per heimly og magnus rønningen, for et par, de bør ikke gå for mye på byen sammen før de får juling

Anonym sa...

jah, godeste Magnus har i hvert fall mista`n greit etter at han ble med i sirkuset... og om Per noen gang har hatt det?.. bortsett i fra når han har med seg peddo-linsa i labben? vel... de har heldigvis plenty med venner på fb som de kan støtte seg på... og holder ikke det, så kan de jo alltids gønne i gang en trippel-date med Samsaya... Get in the rampelys, eller move the f... away lissm..!

Anonym sa...

Glemmer dere ikke Pia Haraldsen, Trond Giske og søstra til Jon Carew? Hmm...

Anonym sa...

Eller stryk den, Trond Giske har vel gjort litt for oppmerksomheten.

Anonym sa...

jo, sorry.. Vi må jo ha med hun derre tanta til carew! Prøver å la oslo-streberne få være i fred i frykt for å skape "negativ kritikk" som blir misforstått og tolket som noe positivt fordi enkelte mener at "all PR er bra PR" og den derre forp.... regla der.. Men vi får bite tennene sammen når vi taster ned navnene deres og være enige om at hun og (!) hører hjemme i samme kategori som de tidligere nevnte.. Mener å huske at hun var med i Venner & Fiender... nei, vent.. Var det ikke tanta til carew som bærte veskene til Ninni i den episoden der Jens August fikk juling? Hmmm.. Ikke vet jeg, og ikke vet du - Dette er bare enda en av disse "Jeg skriver min egen wikipedia side, plusser på en blogg som er sponset i huet å ræva og trykker attending på stort sett alt som ramler inn før jeg drar på meg fittegliset og drar på fest nede på freudian kicks fordi der henger hu dama og han derre kisen som har den samme forbanna barten som jeg og derfor kan vi døtte sushi sammen og dra på alle slags bransjefester med fønki klær ååå håårsveis i den stooore flotte hovedstaaaden"-type-ish-OSV... CHÆMPIS TIL FÅLKET!! OGSÅ PÅ MANDAGER!! shit, jeg ramler av selv... men gøy med bilder da! :) sånn ellers.. yaay

Anonym sa...

Fine Eline med lilla sløyfe på:)
-Juli-

matvrakbloggen.no sa...

Hvor er Live? Musj. Du må få opp tempoet på postingen, Tonje! ;p

Anonym sa...

nr 15 fra toppen hadde en helt nyyyydelig kjole! så ut som en drøym. hvem er hun?

Anonym sa...

Hvem er det som skal gi Per og Magnus juling... er det tapere som sitter hjemme og hater anonymt på oslonights som skal gjøre det??

Anonym sa...

Yes.

Anonym sa...

Er det trashbildetråd her også?

Anonym sa...

deilige mennesekerr grr

|ME sa...

Maria Mena- jenta med stil og stemme...thumbs up =)

http://myillustratedfashiondiary.blogspot.com