Grünerløkka | People | Oslo | February 08













17 kommentarer:

Anonym sa...

Mona & Anne! :)

Anonym sa...

haha. de er jo helt like alle sammen.

Anonym sa...

Møkkaløkka!

Anonym sa...

haha ja. herregud, forstå at oppsatt hår og skjerf er en smule uuut. men men.. oslo det er snakk om her:)

Anonym sa...

Jævla freakshow!

Anonym sa...

Ha ha, slutt å hate så jævlig ! Folk er fine, og skjerf er ca den fineste OG mest praktiske trenden på evig lenge.

Anonym sa...

Haha - alle ER jo like!



Glad jeg bor på beste vestkant.

Anonym sa...

halohalo jentene var søte da

de er fete i http://www.eccentric-music.net/handmedown_lq.html hehe=)

Anonym sa...

ahaha! for på "beste vestkant" er jo ingen like!haha!

Anonym sa...

hvis du synes alle er like, burde du se om igjen...

Anonym sa...

det går jo ikke å si at skjerf er ut! det er jo verdens mest normale ting å ha noe i halsen på vinteren!!! det er akkurat som å si at det er ut å bruke jakke.. hvorfor ikke bare la folk være som de vil? egentlig litt teit av meg å skrive det på et se og bli sett-sted som dette, men seriøst.. er det så sykt farlig hva alle andre enn du selv har på?

Anonym sa...

alle har samme uniform. moten kommer til oslo ca et halvt år etter den kommer til de store byene. feks stockholm,london, reykjavik osv. vi ligger så etter og det er så kjedelig!!! store skjerf, oppsatt hår og skinnjakke er kjipt!

Anonym sa...

Reykjavik er virkelig en storby. Megapolis tror jeg nesten jeg vil kalle det! Og siden når ble Stockholm noe å strekke seg etter?

(Ikke det at dette er noen som helst form for forsvar av Oslos diverse saueflokker)

-Rollo

Anonym sa...

reykjavik er og blir en motemetropol, selv om innbyggertallet kanskje ikke passer til en storby! stockholm og københavn ligger ikke så langt bak london når det kommer til moten, oslo
har forbedret seg, men ligger fortsatt laaangt bak de andre "storbyene" tips: facehunter!

Anonym sa...

oppsatt hår? hvor? hvem?

Anonym sa...

Drit i andre, vær deg selv!

Anonym sa...

det er litt feil å si. reykjavik er elendig når det gjelder mote, alt for få folk og lite kreativt til at det kan kalles moteby. københavn og stockholm er gode på mote, men ikke noe bedre enn oslo. det er helt likt, bare at det andre byene har flere innbyggertall. elsker oslo og elsker oslofolk-urbane, kulturelle og en flott by med HELT klart norges vakreste jenter og det eneste stedet i norge som kan kalles moteby. oslo er ikke bare grunerløkka, men det er selvfølgelig et veldig trendy, fresht og vintage sted i forhold til visse andre bydeler i Oslo. syns de hadde fet stil, men finnes tonnevis med folk som har bedre stil. husk- det bor over 10 000 svensker i oslo, og haugevis med dansker. i de andre byene bor det mange nordmenn også, det er så og si likt, er bare stae folk og folk som absolutt ik vet bedre som ikke forstår det. selvfølgelig, stobyene i europa er jo bedre, men kommer du ut i mindre byer og bygder, er ikke mote eksisterende, i norge, og sverige, er det absolutt eksisterende, ik så mye danmark faktisk, siden de ik satser noe særlig på steder utenfor byer, mens i norge og sverige satser man på begge deler, seff mer på byer. altså, folk flytter mer til byer i danmark, derfor det bor så mange som det gjør i københavn i forhold til stockholm, selv om sveriges unnbyggertall er nesten det dobbelte. det samme gjelder usa, kun rikfolk i LA og new york som har stil, og folk innenfor motebransjen liksom. vi bør være stolte av Skandinavia og husker at Norge, Sverige og Danmark er mye likere enn dere tror.