Costume Awards pt.2 | Party | Bølgen & Moi | Thursday
























17 kommentarer:

Fleurette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

g'damn.mye heite truser

Anonym sa...

Haha, du har så rett fleurette! Dette er latterlig

Anonym sa...

hvorfor er dette latterlig? disse menneskene går jo i det alle andres klær inspireres av.

Anonym sa...

jeg synes det var utrolig gøy å få se bilder herfra ihvertfall. Mye fint og inspirernde!

Anonym sa...

Alle andres klær inspireres av??!? Skal ikke generalisere, men motebilde i Norge er forferdelig latterlig.. Folk tror vi er så flinke, hippe, trendy og hipster-kule, men nei! Dra til London, København eller til og med Sverige og de er laangt foran oss! Fysj

Anonym sa...

ser at oslonights-logoen er byttet ut bakgrunnen på. Veldig fin den som er nå, likte den forrige også godt, men det var fint med litt farge også!

Trost sa...

Jeg skjønner ikke at dere gidder å bry dere. Det gjør vel ikke noe om Norge ikke er så originale, hippe og trendye. La folk gå med det de vil uten at det skal bety så veldig mye! Noen inspireres av det disse menneskene har på seg, noen ikke. Skjønner ikke at noen av dere kan rakke ned på dem når dere selv, spesielt du Fleurette, vet hvordan det er å bli kritisert for klesstilen sin. Kan dere ikke bry dere om dere selv og andre, viktigere ting!

Trost sa...

Det var meningen at det skulle være en 'heller' i den siste setningen der.

Anonym sa...

hva er adressen til din blogg Karoline? Det kommer ikke noe når man klikker på deg:)

Anonym sa...

dritfine bilder!!!

Anonym sa...

forsåvidt enig med "karoline". syns iallefall det er ganske hovent av felurette å snakke sånn om disse menneskene. Noen av de kaller seg fashionistas, og fortjener det. Oslo og norge er lite. så som sagt - vi burde heller prøve å støtte de som prøver, enn å melde oss ut og snakke dritt sånn! go costume! endelig et moteblad som bryr seg om mote i norge og intervjuer det vi har her av mote"ikoner". og selv om ikke det er mange fashionistas så heia de som prøver!

Anonym sa...

kjendisparty?!?! ... er det margareth berger i blått?

Anonym sa...

men poenget er jo bare at de er jo ikke fashionistas. og bare fordi vi ikke har the real deal, blir det latterlig å late som - og ta det nest beste.

Anonym sa...

det er fordi dere sover på stian.

Trost sa...

Hvem er det som bestemmer at de er eller ikke er fashionistas? Jeg syns uansett det er ganske teit, unødvendig og meningsløst å skulle sette et stempel på noen bare ut ifra hvordan de kler seg. La folk kle seg som de vil uten at andre skal bry seg om det, med mindre det er positivt. Jeg skal være enig i at Norges gater ikke er fulle av fargerike, originale og inspirerende mennesker, men er det egentlig så viktig? Vi kan heller la oss inspirere av de få vi ser og konsentrere oss om det, og hvis det ikke er nok har vi et hundretalls blogger fulle av gatemote rundt om i verden som også kan inspirere.

Hillan-Pillan sa...

margaret berger og marian thomassen var coole.